APK

Wij verzorgen voor alle merken auto’s de APK keuringen. Ons APK keuringsstation is goedgekeurd volgens de RDW normen. Mogelijke reparaties kunnen uitgevoerd worden met nieuwe of mits voorradig gebruikte onderdelen. Uiteraard bellen wij u eerst om te overleggen met betrekking tot de reparaties, u weet dus precies wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn. Een reparatie advies kan ten aller tijde afgegeven worden.

ONDERHOUD

Een onderhoudsbeurt is inclusief een aanvullende controle op slijtage van uw voertuig. Het serviceteam helpt u graag verder en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. We beloven uw voertuig de aandacht te geven die het verdient.

REPARATIE

Wij zorgen ervoor dat uw voertuig veilig en soepel draait met elke uitgevoerde reparatie. Meer weten? Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers om een afspraak te maken.

AIRCO SERVICE

Onze monteurs kennen de aircosystemen van alle automerken op hun duimpje. Ze weten precies op welke punten ze moeten letten en kunnen bij een eventuele reparatie een indicatie geven van de kosten.

SCHADE

Onze schadeafdeling is zeer uitgebreid. Wij zorgen ervoor dat uw auto er weer als nieuw uit komt te zien. Wij hebben de mogelijkheid om ieder merk auto te spuiten zodat uw auto er weer uitziet als nieuw. Natuurlijk lopen we eerst uw auto na om ervoor te zorgen dat er geen onregelmatigheden meer zijn. Zo nodig wordt er een plamuur en grondlak aangebracht die ervoor zorgen dat uw auto weer strak in de lak komt te zitten.

 

036 525 3982

Gordingweg 20, 1332 BR Almere, Netherlands

  • Google Places
  • Instagram
  • Facebook

©2020 door Anadolu 2 Almere.